Prodej stavební parcely 643 m², Praha

11 300 000 Kč

17 574 Kč za m²
včetně poplatků, včetně provize

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji Vám jedinečnou příležitost k nákupu exkluzivní stavební parcely o rozloze 643 m2, nacházející se v žádané lokalitě Křeslic, ulice Na Stráni. Tento pozemek představuje ideální místo pro výstavbu Vašeho vysněného domova v rezidenční oblasti, která je téměř kompletně zastavěna nízkopodlažními rodinnými domy a vyniká vysokým podílem zeleně.

Parcela je kompletně napojena na elektřinu, plyn, vodovod a kanalizaci, což Vám ušetří značné množství času a financí při přípravě staveniště. Rozměry parcely jsou přibližně 21x30,5m, vypadá to na dostatek prostoru pro realizaci Vašeho projektu s ohledem na optimální využití pozemku.

Lokalita nabízí nádherné prostředí v blízkosti přírodních krás, jako jsou Botič a Milíčovský les, kousek od Hostivařské přehrady. Tato strategická poloha mezi Hostivaří a Průhonicemi zajišťuje výbornou dostupnost městské hromadné dopravy s rychlým spojením na metro ze zastávky MHD Dolnokřeslická.

Kategorie využití plochy dle ÚP - OB-A.

Nabízená stavební parcela je k dispozici za cenu 11 300 000 Kč. Je to vynikající příležitost pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého domova v klidné a příjemné lokalitě s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v dosahu.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 4721
Plocha pozemku 643 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost