Prodej ostatních pozemků 142607 m², Praha

Cena na dotaz

2 500 Kč za m²
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Tento unikátní soubor pozemků o celkové výměře 142 607 m2 představuje skvělou příležitost pro investory a vývojáře s dlouhodobou vizi. I když se v současné době nejedná o stavební pozemek, nabízí tento areál velký strategický potenciál pro budoucí rozvoj a urbanistický růst.
Je důležité zdůraznit, že jsou k dispozici architektonické a urbanistické studie, včetně návrhů na dopravní situaci, což ukazuje, že majitelé mají pečlivě připravené plány pro budoucí využití této lokality. Jejich ochota spolupracovat na změně územního plánu ukazuje na závažný zájem o rozvoj této oblasti.
Lokalita Kunratice v Praze 4 je známá svou klidnou atmosférou, blízkostí přírody a zároveň dobrou dostupností do centra města. Krásná okolní příroda a zelené plochy, včetně blízkého Kunratického lesa, nabízejí obyvatelům a návštěvníkům možnost relaxace a outdoorových aktivit.
Tato lokalita je zároveň atraktivní pro bydlení i podnikání, což zvyšuje lukrativitu souboru pozemků. Blízkost k veřejné dopravě a hlavním dopravním tepnám usnadňuje cestování a spojení s ostatními částmi města.
Celkově lze tedy říci, že tento soubor pozemků v Kunraticích v Praze 4 nabízí mimořádný potenciál pro budoucí rozvoj a investice. Díky dobře připraveným plánům a strategické poloze je tato lokalita ideálním místem pro ty, kteří hledají dlouhodobý a perspektivní projekt s možností změny územního plánu a budoucího vývoje.
Těším se na osobní setkaní a na viděnou.

Základní údaje

ID nemovitosti 14423699
Plocha pozemku 142 607 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost